Projecten archiveren

Inhoud

    Bij het archiveren van een project worden de laatst gepubliceerde versie, de conceptversie, alle voltooide responsen en alle bijbehorende samplegegevens opgeslagen. Er wordt automatisch een bestand gedownload met de vragenlijst, de versiegeschiedenis, samples en responsen, dat veilig kan worden bewaard en later kan worden gebruikt om het project te herstellen.

    Gearchiveerde projecten kunnen alleen rechtstreeks worden verwijderd door de gebruiker die de archivering heeft uitgevoerd, omdat wordt aangenomen dat deze toegang heeft tot het gedownloade bestand. Andere gebruikers kunnen een gearchiveerd project pas verwijderen nadat ze het opnieuw hebben geactiveerd en zelf opnieuw hebben gearchiveerd.

    Een project kan worden gekoppeld aan een of meer rapportgroepen binnen de module Response Overview. Als het het enige project in een rapportgroep is, zal het verwijderen van het project ook de rapportgroep en de bijbehorende response overviews verwijderen. Als de rapportgroep meerdere projecten bevat, moet het project eerst worden losgekoppeld van de groep voordat het kan worden verwijderd.